Run, run, run!

Hellouu! Var ju näst sista skoldagen i lågstadiet idag, hihi :) Återstår bara EN dag kvar, sen är man äntligen befriad! Fick iaf sluta kvar före ett idag också, och imr.. :) SKÖNT!
Men vet inte vad jag ska ta och göra nu, vill träna, vill springa! Har inte joggat på löpbandet i 1,2 veckor nu.. Och det är fotens fel! Den mår lika skit som den gjorde för två veckor sen -.-
Kanske man ska ta cykeln nånstans? Men nej, orkar inte..
Ska iaf sluta sitta här och slöa nu och få nånting gjort.. vi hörs!♥


Bestämt!

Har bestämt mig nu, ska ta klänningen jag köpte först på skolavslutningen. Har faktiskt lärt mig att tycka om den, haha. Den andra jag köpte från nelly hade ju en slags krage, nog snygg men kan spara den till nåt annat tillfälle tycker jag. Hann annars inte fixa naglarna igår så det ska jag ta och göra nu! PussHejj!


NUUUU!!!!!


In the school

Hallåå! Sitter här i skolan nu och får va fritt på datorn! Bästa lärare har man ju! typ sista gången vi får sitta här :)
Snart blir det iaf finska, matte och sen modde. Ska gå in på fb och kolla läget nu och lite sånt, puss!

My days

Tjeena! Srry för dålig bloggning nu här i några dar men har varit så trött och inte orkat.
Igår var vi iaf, hela Kalax-Kåtnäs skolan, till centralplan och hade nån idrotts-,friluftsdag. Sen åkte vi till skolan tbx, hade en lektion och fick sluta redan kvart före ett!
Sen halv fyra var det meningen att jag skulle och toppa håret men var riktigt orkeslös så beställde en ny tid till nästa vecka ist. Synd att jag inte fick det klippt till skolavslutningen nu men, är ju inte riktigt slitet :)
Idag har det nu bara varit en helt vanlig dag, kolla film på hissatimmen, sen matte, engelska, musik och till sist fykex2, där vi förresten inte gjorde nåt alls typ :p
Bara tre dagar kvar nu tills SOMMARLOV! NAAJJS! :D
Ska iaf ta och fixa till naglarna lite nu och sen blir det DH :) Kram!


Arkivbild


Ny klänning

Hej! Sitter med en liten första grads brännskada på vänstra örat, uhh :( Kanske man ska börja använda solkräm? :p har iaf glömt berätta att jag fick hem skolavslutningsklänningen i fredas, var ju annars borta då så såg den först igår. Är nog riktigt nöjd! Ni får veta hur den ser ut på lördag ^^ Är ju bara en vecka kvar i skolan alltså! Fatta hur underbart! LÄNGTAAR!! :D ska iaf fortsätta kolla nåt här på tvn nu så, vi hööres! ;)


Helgen

Halloj! Var helt kul igår! men hann inte göra så riktigt mycket på Borgbacken, körde typ i fyra grejjer :p var ju så låååång kö överallt! Men ja, kul var det iaf! Sen åkte vi hem, stannade nånstans och åt och sen kom vi hem 12, 1-tiden. Var jättetrött då jag kom hem men hann ändå se det sista av eurovisionen, och GRATTIS TILL LOREEN! Rätt låt vann! Har iaf varit ut och solat just i en timme, fick lite färg! :D Ska kolla det första av eurovisionen som jag inte hann se igår nu, puss!


Borgbacken!

Hallåå! Sitter i bussen nykommen från Borgbacken nu. Har haft det riktigt super dom här två dagarna i Helsingfors! Det dåliga var ju förstås att jag tappade plånboken med 30, 40 € buhuu.. Men jaja.. Några timmars bussresa nu bara så är man hemma igen. Bloggar mera sen, puss&hejj!


Stafettkarneval!

Tjenare! Har just kommit till hotellet efter en lång dag på stadion. Var så trötta att vi bara duschade och ligger i sängen just nu. 400m gick bra men 80 gick liite mindre bra. Ska nog ta och sova nu men bloggar mer imr! Puss&gonatt!


Heesaa!

Hellouu! Min dag har mest bestått av skolan och packning. Har iaf äntligen allt packat och klart! Bara 8½ h kvar tills man åker iväg till Hesa! Kmr inte bli så jättemånga inlägg, men ska försöka blogga så mkt jag kan :)
Kanske bloggar före jag åker imr också, men troligen inte. Vi åker ju från skolan kl 06.20. Blir tidig väckning nu då, inte van.. ska iaf snart ta natten nu så att man orkar upp nån gång imr ;) Chaoo!


Snart: Stafettkarneval!

Tjeena! Har inte hunnit packa så mkt till stafettkarnevalen, men ska nog hinna allt imr. Håller iaf på och laddar systemisen just nu, tror den får hänga med på resan så att det blir mkt bilder! :D Måste också bestämma mig om en grejj.. kmr liksom inte kunna springa både 80m och 400m på stafettkarnevalen om min fot är som den är just nu. Så, vad ska jag sprnga? Kan ju hända att min fot läker lite också tills fredag, så det hoppas jag mest på!
Idag var jag iaf och fixade den där tråden då, och hjälp vad det blev obekvämt i munnen! Den sitter inte alls som den har gjort, kan som inte bita ett vanligt bett.
Ska väl annars börja ta natten nu så att man vänjer sig lite tills imr :)
Gonatt! ♥


Bild från ifjol


Ny järntråd

Hallå! Kom just hem från skolan, elr ungefär för lite mer än en halvtimme sen :p Varit en helt bra dag, sista dagen vi fick läxor för iår :D Hurraah för det! Ska iaf snart iväg till tandläkaren och fixa en ny järntråd under framtänderna, elr.. man kan väl kalla det för en sorts tandställning. Vet inte alls varför jag måste fixa en ny?
För att den enda tanden jag skaffade tandställning för skulle åka ur sin ställning efter 1½ år? Men jaja..
Åker typ och handlar efter och sen hem och packa till stafettkarnevalen. Vi hörs! ♥


Tisdag

Helluu! Var en lätt dag idag, började med att åka till akuten med foten. Där röntgade dom den och nåt sånt, och den var helt enkelt lite för överbelastad. Enda jag kan göra är att vila och droga panadol :p Sen fortsatte dagen med matte,engelska, musik och fykex2. Cyklade hem och kollade lite oth. Nu ska jag väl fixa lite läxor och sen kanske börja packa till stafettkarnevalen, gillar och va ut i god tid ^^ Puss&kram!


Stupid foot

Tja bloggen! Kom hem från den här mini-stafettkarnevalen för ungefär en timme sen. Gick inte så riktigt bra.. är ju med i 5x80 m och 600+600+400 där jag springer 400m. Anledningen till att det inte gick så bra var nog mest foten. Då vi skulle springa 80m så hade jag inte så riktigt ont men sen då jag skulle köra 400 så tog det lite mer. Men just nu värker foten lite onödigt mkt.. -.-
Imr kl nio åker jag iaf till akuten och ser lite närmre på foten. Hoppas att det inte förstör stafettkarnevalen för mig.. men det tror jag nog faktiskt inte, är ju några dagar kvar till fredag :)
Ska se på lite läxor nu och sen ta natten, puss&gonatt! ♥


Ministafettkarneval

Halloj! Dagen har rullat på helt bra, träning på Mosedal två första, sen matte, finska, bige och till sist bildkonst. Bortsett från att jag har varit SVINtrött så har det väl nog varit helt okej. Ikväll är det ju ministafettkarnevalen.. vet inte alls hur jag ska orka faktiskt, har ju träningsskadan i foten också så det gör allt lite värre. Ska slå på TV:n nu och ta en massa panadol. Puss!


Shoppat

Godmorgon! Gårdagen var nog helt bra, hittade en avslutningsklänning och lite annat. Men vet inte om jag är riktigt nöjd med den där klänningen.. måste nog tänka lite :)
Hann inte in på Cubus, usch vad jag ångrar det.. skulle ju kunnat åka lite tidigare igår.. men jaja, får ta det nästa gång, annars är jag nog nöjd!
Idag ska jag inte göra så hemskt mkt, åker till Lissu ett-tiden och hittar på något där. Kanske man tar cykeln dit? Vet inte om det är bra elr dåligt väder, har inte kollat ut genom fönstret. Men, nu ska jag gå upp och fixa mig.
Vi hörs! ♥


We♥it


Högstadiet

Tjeena! Idag var vi ju en sväng till högstadiet, var nog helt bra där. Gick runt och kollade och lite sånt bara. Sen cyklade vi till skolan tbx och hade musik dom två sista. Tänkte åka till Lissu efter men mådde inte så riktigt bra. Mår nu bättre nu iaf efter en lång, varm dusch. Hände btw en skum grejj nyss.. Då jag skulle äta nåt så for ena sidan av en järntråd loss under mina framtänder. Har ju haft tandställning så det är en sorts "stödtråd" som jag typ haft i ett år :p måste iaf fixa det på månda. Ojj.. glömde ju nästan att säga.. Imr åker jag ju till Vasa då med hopp att hitta den perfekta skolavslutningsklänningen, och förhoppningsvis lite annat ;) Ska kolla en film nu och bara chilla lite tror jag :) Kram!


Writing

Tjenixen! NU har jag äntligen fått igång mig med och göra klar den här rymduppsatsen till fyke. Varför ska jag alltid göra grejjer i sista minuten? Säger en annan sak, gör en annan sak.


Ledig!

Helluu! Har redan varit uppe i sex långa timmar.. känns lite surt att vakna så tidigt då man får va ledig.
Men iaf.. sitter i onepiecen nu och läser lite bloggar. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag men ska försöka vila foten så mkt jag kan. Ska väl städa rummet tror jag.. är en bokstavlig röra här -.-
Har inte den här dumma fysikgrejjen färdig heller som jag skulle ha haft klar igår, så får ta tag i det också.
Bra att det nästan inte blir några vanliga timmar imr iaf, ska åka iväg till högstadiet på nån besöksdag.
Nu ska man börja på med denna förfärliga röra i sitt kära rum. Puss!


Love to you♥


Skitfot!

Hallå! Skoldagen var nog helt bra men har typ gått och haltat hela tiden :p
Tänkte ju åka till akuten med foten idag efter skolan men kom ju på att man måste beställa tid också.. så fick först till TISDAG?! OCH HUR I VIDA VÄRLDEN SKA JAG KLARA MIG TILLS DESS?! Fattar dom inte vad AKUT  betyder? Men, det är ju förstås många som behöver före.. men ÄNDÅ! -.-
Måste vila foten så kmr inte kunna träna ikv.. nåja.. lika bra att ta en paus nån gång också.
Ska kolla lite oth nu och sen ta en varm dusch, PussKram!


To much!

Nej! Detta fick absolut inte hända! Har jätteont i foten nu, kan knappt röra den? :/ AAARGH! Får väl nog åka in till akuten imr efter skolan och se vad som är fel med den..
Sitter och håller på med resten av den här fysikgrejjen just nu, måste få den klar tills imr. Och så måste jag öva till den här andra delen av matteprovet också.. ORKA?!
Ska iaf ta en paus och slå på TVn nu en stund, vi hörs!


Tuesday

Halloj! Började dagen med stafetträning då, hade jätteont i vänstra foten men klarade mig ändå rätt så bra. Sen då vi kom till skolan tbx hade vi första delen av matteprovet, musik, fykex2.
Nu sitter jag bara och kollar oth och chillar lite. Snart ska jag gå och träna, två veckor till ska jag väl nog hålla på, inte sluta helt då såklart men.. ja, ni fattar :) Men ska iaf sluta tjata om det hela tiden :)
Ska kolla lite mer av oth nu först bara, puss!




TråkTråk..

Hellouu! Idag har det bara rullat på som vanligt, helt vanlig dag. Har blåst grymt mkt! fyy! Vad är det, 2,3 veckor kvar till skolavslutningen? Som det ser ut just nu är det ingen sommar påväg.. -.-
Sitter iaf och skriver nån fysikgrejj nu och ska väl snart ta och öva på matteprovet vi har imr, ett två timmars.. Men jaja! imr blir det att åka till mosedal på lite stafetträning och lite annat!
Puss&Hejj!


No dress

Men oj, fick inte hem nån skolavslutningsklänning idag heller, HOPPLÖST! Men har väl en chans till ännu, får åka till Vasa nästa lördag och se om jag hittar nån där :)
Idag har det iaf varit riktigt bra.. hittat allt jag skulle ha + lite annat utom den där klänningen då :)
Ska leta upp nån intressant film nu att kolla medans man målar naglarna :)
Gonatt i förväg!♥



På väg-->

Godmorgon! Sitter i bilen påväg till Tamperee just nu då. Har verkligen inte lust att sitta i en bil 2 h.. men har nu denna vackra grejj med mig så kmr nog inte att bli uttråkad :)
Vi hörs då jag kmr hem, puss!


Tammerfors!

Tjenare! Idag har vi nästan inte alls haft några vanliga timmar då, stafettkarnevalsträning två första, modde, 6:ornas grejj och musikx2, som jag redan sagt 2 ggr nu typ haha :p
Var iaf mulet och kallt imorse så det var inte så värst trevligt att träna, men det gick.
Imr drar jag till Tammerfors då, ska shoppa på Ideapark och eventuellt åka en liten sväng till IKEA.
Måste ta och hitta en avslutningsklänning imr, trodde att jag hade bra med tid till det men det kmr jag tyvärr inte ha.. men iaf så står det högst på inköpslistan!
Nu-->träna
Puss!




Bildbrist nu, srry!


FunFun!

Var ju som sagt en helt vanlig skoldag idag då, for hem, tränade och lite annat. Imr åker man på stafettkarnevalsträning iaf dom två första lektionerna, har en vanlig moddetimme efter det, sen en rolig grejj som 6:orna har gjort, mwihihi : 3 och sen musikx2. Och då är det helg! Drar till Tammerfors på lördan sen på en shoppingtur :) ska iaf försöka lägga undan iphonen och gå och sova nu! Gonatt!


Greys Anatomy

Tjeena folket! Sitter och myser i onepiecen nu med GA. Imr blir det väl en helt vanlig skoldag tror jag, sen ska man väl sticka och träna och nåt sånt också! :)
Har tyvärr inte haft så mkt att blogga om nu som ni ser, men ska börja blogga om lite mer andra saker också! :)
Ska iaf gå och sova nu tror jag, vill vakna pigg imr. Puss&gonatt!


Srry.. igen..

Hellouu! Har inte orkat blogga tyvärr som ni ser men.. Ska nog ändra på det! I måndas gjorde jag inte så mkt, var i skolan, hämtade ut något paket och tränade. Och igår övade jag på finskaprov och glömde att blogga då också.. Idag hade jag iaf det där provet, var sista finska för iår, wohoo!
Ska iaf sätta mig vid tv:n nu en stund och sen iväg och träna!
puss&kram!


Rubrikbrist!

Hej! Håller på med läxorna just nu, har så mkt och så måste jag öva lite på nåt finskaprov. Ska väl annars inte göra nåt speciellt idag, är ju vackert väder så kanske tar med mig kameran ut nån sväng, vi får se.. Puss!


Lördag

Tjena! Srry för sent inlägg här nu men.. Iaf.. idag har jag inte gjort nånting alls typ, sprungit runt här i onepiecen som nån annan galning x)
Kände mig ganska frisk imorse men får sånahära otrevliga hostattacker.. Gick iaf och tränade ikväll, kändes skönt! :)
Ska väl snart börja ta natten nu så.. Gonatt!♥


Syyk

GodMorgon! Blev inte alls som jag tänkt igår, efter jag hade vilat en stund i sängen så gick jag upp och tänkte träna då men hade ett riktigt tryck i huvet så gick och mätte feber och det visade 38.3 :/
Men mår nu bättre idag iaf men for ändå inte till skolan, är i lite för dåligt skick.
Ska typ kolla nåt på TV nu och försöka äta nåt, vi hööres! :)


Arkivbild


Sjuuk?

Brr! Fryser riktigt mycket just nu, vet inte var jag fick det ifrån men troligen från då vi var och tränade. Börjar känna mig sjuk också :/ Har typ hostat hela dagen lång..
Men, ska försöka hålla mig frisk och kurera mig lite här nu. Kanske går och tränar lite?, får väl upp värmen då.. JAPP! Det ska jag göra nu! PussHejj!


Blogg.se appen

Hejsan! Skoldagen har bara rullat på som den ska :p Var till mosedal och tränade till stafettkarnevalen dom två första timmarna och sen var det bara en helt vanlig dag. Bloggar annars från iphonen nu men har inte blogg.se eftersom att appstore inte funkade igår så men ska fixa mig ett Apple-ID nu så går det väl lite bättre sen :p Puss!

Vit !

Hallå! Köpte min iPhone 4s idag då, blev en vit snygging! ;)
Tänkt mycket på om jag ska köpa en vit elr svart.. lutade mer mot svarta hållet men den vita är så fräsch! Kmr nog inte alls ångra mig tror jag :)
Ska iaf ta mig och trääna nu och sen ska jag kolla en film klart jag inte hann se klart igår, puss!


New phone

Goodmorning Sunshines! Har just fixat mig och ätit nu och ska väl snart börja åka till the school.
 Idag ska jag köpa min iPhone då :) har mig inriktad på en vit nu, men kan ändras väldigt snabbt för mig så vi får se helt enkelt :) Kanske jag ska spara köpet? men nej det kan jag inte.. vill ha den NU!
Ska iaf åka nu så.. vi hörs!♥


Shopping

Glömde ju helt att lägga ut bilder på det jag shoppade för en vecka sen så ni får dom nu!





oversize↑

















Väldigt dålig bild på läderjackan, jag vet..

Allt passade nog bra men två av tröjjorna/blusarna blev dock lite för "oversizeiga"


Sunshine

Tjeena! Hoppas att ni haft och har en bra dag! Själv har jag inte mått så vidare.. varit på väldigt dåligt humör..
Men aja, solen skiner, glada miner! :)
Nu ska jag iaf sticka och träna, sen ska jag mysa mig ner i ziperallen och kolla nån film!
Puss!




Första maj!

Godmorgon! idag är det första maj då, bara runt 4 veckor kvar i skolan nu! Känns riktigt skönt. Och vädret är också på topp!
Ska iaf gå och klä på mig och äta frukost nu, sen nån gång idag åker jag väl nog in till Näsby. Puss&Hejj!


RSS 2.0