I skolan

Halloj! Sitter i skolan nu och har tråkigt, så passar på att blogga haha :p har bara tre huslitimmar kvar så är denna dag klar, skönt! Ska iaf ta och fixa en grejj här nu men, hörs sen!


Första skolveckan

Tjena! Nu har första skolveckan gått då, trivs bra men känns nog lite ovant ännu :) Ska iaf just åka på en Tinas glass nu och tagga ner lite, haha ;) Men har ju blivit lite si som så med bloggningen, ska försöka bli lite aktivare nog. Promise! ;) Men tror att jag måste börja fixa på en ny header då också.. Nåja ska iaf ta och åka nu medan det är varmt, pusshejj!


Back to school...

Halloj! Förlåt för den urusla bloggningen men har inte haft nån tid till det alls. Haha elr ja, vad ska man säga.. Har inte alls haft nån lust till det iaf. Idag börja ju skolan, högstadiet, härligt :) skönt att slippa lågstadiet. Men gjorde typ inget idag, fick papper och åt glass haha ;) Ligger iaf och solar på studsmattan just nu, värmen kom med skolan..


Simone's place

Godmorgon! Ligger hos Simone nu, hon sover ännu så passar på att blogga haha ;) Somnade tre igår, vakna sen sex och sen nio igen.. Inte så värst trevligt.. Nåja, idag ska vi iaf till Vasa på en shoppingtuur :) Kmr bli nice! Har lite ett och annat som jag behöver hitta.. Men ska iaf börja väcka Simone nu så vi kan börja fixa oss! :) Hörs sen!


Jordgubbsberoende

Tjeenare! Förlåt för den dåliga bloggningen, hade glömt bort bloggen ett litet tag faktiskt.. Nåja, nu sitter jag i bilen och har gjort samma gamla dumma misstag igen. Nämligen, ätit allt för många jordgubbar. Har faktiskt ätit runt 2 kg... Känns faktiskt som att jag kan svimma av närsomhelst.. HJÄLP..


RSS 2.0